Lukas sa Timokom želi u Jelen Super ligu

Aca Lukas se ne šali

Lukas sa Timokom želi u Jelen Super ligu

Popoularni folk pjevač Aleksandar Vuksanović poznatiji kao Aca Lukas ozbiljno je shvatio mjesto predsjednika FK Timok iz Zaječara, na čije čelo je dospio prije nekoliko dana.

“Fotelju nisam shvatio direktorski nego radnički i udarnički jer sa Timokom želim praviti velike stvari. Prvi korak je plasman u Jelen Super ligu Srbije. Želja mi je također u Zaječaru napraviti prepoznatljiv rasadnik mladih talenata,” izjavio je Vuksanović medijima u Srbiji, te još dodao:

“Bitno je da imamo podršku grada i da pravimo dugoročnu priču. Imamo četiri pomoćna terena i jedan glavni, ili preciznije – imamo sve uslove da napravimo najbolju fudbalsku školu u cijelom regionu. Nema odmora krećemo ofanzivno i rezultati neće izostati.” 

Inače, ovo nije prva funkcija koju Aca Lukas obavlja kada je fudbal u pitanju, od prošle godine je član Skupštine FK Crvena zvezda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.