Lulić emotivnom porukom raznježio suprugu

Proslavila je rođendan

Lulić emotivnom porukom raznježio suprugu

Bivši reprezentativac BiH Senad Lulić romantičkom porukom čestitao je supruzi Sandri rođendan.

Ljubav između Senada i Sandre datira još iz vremena kada je naš fudbaler igrao u Švicarskoj. Bili su najprije pet godina u vezi, a u braku dobili su i dvoje djece, sina Liana i kćerku Leu.

Ovaj bračni par u javnosti ćete rijetko gdje vidjeti, privatnost čuvaju za sebe, a da u svojoj ljubavi maksimalno uživaju moglo se vidjeti i po objavi koju je fudbaler Lazija postavio na Instagram profil.

Kako je Sandra jučer proslavila rođendan, uz obavezni poklon, Lulić je odlučio i da joj posveti emotivnu poruku koju je podijelio i sa svojim obožavateljima koji su bili oduševljeni.

– Sretan rođendan ljubavi moja. Želim ti sve najbolje. Volim te – napisao je kratko Senad.

Objava je sakupila više od 7.000 lajkova...

View this post on Instagram

Tanti auguri amore mio 😍 buon compleanno!! Ti amo ❤️

A post shared by Senad Lulic (@senad.lulic) on

Promo

Top Komentari

svasta
Interesantno da se sve poznate licnosti izgube!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti