Lulićev saigrač optužio ljubavnicu iz BiH za iznudu novca

Brak pred raspadom

Lulićev saigrač optužio ljubavnicu iz BiH za iznudu novca

O. Lekić

Srbijanski reprezentativac Milan Biševac našao se u problemima nakon što je starleta Božana Vujinović objavila njihove zajedničke fotografije. 

Atraktivna Banjalučanka je u proteklom periodu redovno na svom Instagram profilu objavljivala fotografije iz rimskih restorana. Pozirala je sama, kako to obično starlete rade, ali najnovije objave su otkrile da zapravo skupocjene haljine, večere i život i italijanskoj prijestolnici finansira fudbaler Lazija.

Pojedini tabloidi pišu da je zbog objavljenih informacija fudbalerov brak pred raspadom, a nakon što je u međuvremenu pukla ljubavna afera, Biševac je odlučio prijaviti starletu Božanu za iznudu novca. 

Unatoč brojnim napadma, Božana i dalje objavljuje sve što je vezanu za aferu sa Biševcem i trudi da javnost sazna istinu. 



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi