Ma, kakav Dubai! Dilaver iznenadio destinacijom za odmor
EPA

"Ništa Dubai i te umjetne destinacije"

Ma, kakav Dubai! Dilaver iznenadio destinacijom za odmor

Nakon naporne polusezone mnogi fudbaleri širom svijeta već su se prepustili čarima odmora.

Bh. fudbaleri ovo praznično razdoblje provode u društvu svojih najmilijih širom svijeta. Neki su se odlučili za putovanje svijetom, odlazak u rodne i toplije krajeve, a konkretno najpopularnija destinacija je Dubai u kojem trenutno 'baterije pune' Edin Džeko, Senijad Ibričić, Adi Mehremić, Amer Gojak...

Ovo vrijeme Izet Hajrović je, s druge strane, iskoristio kako bi istražio čari Omana, dok je Emir Dilaver sve iznenadio svojim odabirom. On se zaputio na Island jer ne voli Dubai i te, kako kaže, umjetne destinacije.

"Odlazim na Island! Tamo je priroda baš ekstremna, vatra, led. Baš mi se tamo svidjelo jer sam tamo jednom igrao utakmicu i želim to ženi pokazati, neka vidi kako je to. Volim prirodu, ništa onaj Dubai i te umjetne destinacije", rekao je Dilaver za 24sata.

Dilaveru na Islandu društvo pravi supruga Emina s kojom inače ima i dva sina. 

Top Komentari

Bhf111
Svi nogometasi biraju u koji ce grad u koju drzavu. Njemu je Dubai glup dok je meni dobro i na dan na more otici :/
3 0
kreka
Pametan.Austrijanac.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi