Mađarska teniserka se pokušava "probiti", a provokativne fotografije joj pomažu

Genie Bouschard dobila konkurenciju

Mađarska teniserka se pokušava "probiti", a provokativne fotografije joj pomažu

Sve je više teniserki iz samog vrha WTA liste koje više pažnje u posljednje vrijeme posvećuju manekenstvu nego treniranju i igranju tenisa.

Pravi primjer toga je kanadska tenisera Eugenie Bouschard koja je prije četiri godine bila peta na WTA listi, a danas zauzima tek 123. mjesto.

Čini se kako bi u budućnosti jedna od takvih teniserki trebala biti atraktivna Mađarica Fanny Stollar. Radi se o veoma perspektivnoj teniserki koja ima samo 19 godina i osvojila je Wimbledon u juniorskoj konkurenciji.

Ipak, ne možemo a da ne primjetimo kako je već uveliko otišla u manekenske vode te nerijetko zna na Instagramu objaviti i poneku golišavu fotografiju.

Inače, ona je trenutno 210. teniserka svijeta, a najbolji ranking joj je bio 201. mjesto. Nadamo se da joj u nastavku karijere manekenstvo neće biti prioritet u odnosu na tenis i da ćemo je gledati u samim završnicama velikih turnira.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti