Majstorije srbijanskog freestylera koje ostavljaju bez daha

Nikola Milošević Djota

Majstorije srbijanskog freestylera koje ostavljaju bez daha

Mladi Smederevac Nikola Milošević Djota koji je na nedavno održanom Evropskom prvenstvu u freestyle-u u Budimpešti osvojio treće mjesto, javnosti je predstavio svoj novi video-uradak koji obiluje sjajnim potezima i fantastičnim trikovima sa loptom. 

Mladi Smederevac pokazao sjajnu upravo je neke od ovih trikova koristio na proteklom EP-u, a da je bilo malo više sreće mogao je prestižni turnir da završi i sa još boljim plasmanom. 

Milošević je u četvrtfinalu savladao prvaka Sveta iz 2008. godine, Francuza Seana, ali je u polufinalu od njega bio bolji Poljak Luki, koji je kasnije i osvojio ovo takmičenje.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.