Makedonac dobio na kladionici 600.000 eura, pa poručio: Okačit ću dres De Gee na zid!

Nestvaran dobitak

Makedonac dobio na kladionici 600.000 eura, pa poručio: Okačit ću dres De Gee na zid!

Vane Lesnovski je ovih dana vjerovatno jedan od najsretnijih ljudi na svijetu, a kako i ne bi bio jer je od preksinoć bogatiji za 600.000 eura.

On je na sedam tiketa uplatio ukupno 15 eura i pogodio je neke nevjerovatne parove. Posljednji par kojeg je čekao bio je Sevilla-Manchester United gdje je tipovao da gosti neće izgubiti.

Naravno, kao što znamo, spasio ga je sjajni španski golman David De Gea koji je branio nemoguće na tom meču, a Lesnovski je nakon utakmice rekao da će njegov dres okačiti na zid.

"Okačit ću ga u dnevnom boravku, zaslužio je čovjek", rekao je Lesnovski pa nastavio: "Nije ovo slučajno. Ja stalno igram na velike dobitke, a sada sam imao osjećaj da ću dobiti. U posljednjih godinu i pol bio sam nekoliko puta veoma blizu i znao sam da ću dobiti kad-tad", rekao je Makedonac koji je prije godinu dana dobio 25.000 eura.

Inače, on je odigrao ukupno 23 para na sedam listića itreba mu čestitati na sjajnim prognozama.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi