Bruka i sramota NBA zvijezde: Potpisao ugovor od 60 miliona, a ženi i djetetu dao 800 dolara
Foto - Instagram

Beasley pravi haos

Bruka i sramota NBA zvijezde: Potpisao ugovor od 60 miliona, a ženi i djetetu dao 800 dolara

M. Šljivak

Košarkaš Minnesota Timberwolvesa Malik Beasley napravio je pravi haos od života.

Beasley je nedavno istjerao ženu i malodobnog sina na ulicu i to sve zbog 46-godišnje supruge NBA legende Scottieja Pippena, Larse.

Nesretna Montana je morala da se pronađe drugi smještaj. Srećom porodica jo je pritekla u pomoć, a nakon svega se Malik itekako bahato ponaša.

On je proteklog ljeta potpisao ugovor od 60 miliona dolara. Za svoje dijete je izdvojio vjerovali ili ne 800 dolara.

"Gospodin Beasley je prvo 'zaboravio' obavijestiti suprugu da ne planira više živjeti sa njom. Umjesto toga je Montanu i njihovog sina izbacio na ulicu i oni sada žive kod prijatelja", stoji u saopštenju advokata Montane Yao i dodaje se:

[instagram]https://www.instagram.com/p/CIMNucjDx_d/[/instagram]

"Gospodin Beasley je uplatio samo 800 dolara za brigu o djetetu iako zarađuje 15 miliona dolara godišnje. Montana je bila uspješan model prije nego se tog posla odrekla kako bi sa njim osnovala porodicu. Prinuđena je živjeti sa sinom kod prijatelja sve dok ne bude mogla obnoviti karijeru".

[instagram]https://www.instagram.com/p/CGgQI7sDmVE/[/instagram]

Slučaj će po svemu sudeći završiti na sudu, a Beasley bi se mogao odreći nekoliko miliona.

Top Komentari

DelPiero
sta ima veze, zna on da ona 800 po satu uzima :))
0 1
kukuruz
Crnčuga potvrdio statistike. I njoj je bilo jasno kakav je kad ga je našla, čekala je ovo da ga odere na sudu. Koji sad minoritet ima prednost ovdje.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi