Manekenka progovorila: Šta mi je sve radio Ronaldo...

Ispovijest zanosne Marokanke

Manekenka progovorila: Šta mi je sve radio Ronaldo...

O. Lekić

Cristiano Ronaldo nakon prekida sa manekenkom Irinom Shayk otvoreno iskazuje zanimanje za lijepe djevojke.

Zvijezda Real Madrida se nakon raskida sa Irinom Shayk dovodi u vezu sa brojnim djevojkama širom svijeta, a navodno utjehu je na kraju bio pronašao u seksipilnom modelu koji živi na Mallorci. 

Marokanka pod imenom Amel Saber je upoznala Ronalda u jednom elitnom madridskom restoranu, a na žurci na kojoj je bilo još djevojaka portugalski reprezentativac je odlučio da se vrati kući.

"Ajde da odemo do mene, predložio mi je Ronaldo", izjavila je Amel i potom opisala kako je odvijala situacija u njihovom intimnom druženju.

"Bili smo u đakuziju, a potom se preselili u krevet. Pored kreveta je još uvijek imao sliku od Irine. Davao mi je da pijem šampanjac, jeli smo dinju, a potom smo bili zajedno do pet ujutro. Bila sam malo pijana, ali se sjećam svega. Te noći je bio poseban, ali samo tada i nikada više, Poslije toga me blokirao na telefonu", otkrila je Marokanka. 

Bila je to samo avantura za jednu noć...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi