Manuel Neuer u problemu zbog patika
(Foto: EPA)

U Adidasu bijesni

Manuel Neuer u problemu zbog patika

M. Šljivak

Golman reprezentacije Njemačke i minhenskog Bayerna Manuel Neuer našao se u problemu.

Iskusni čuvar mreže pojavio se na okupljanju reprezentacije, a pažnju su izazvale njegove Veja patike.

One su mu na kraju i napravile problem. Neuer je pod ugovorom sa Adidasom i mora nositi proizvode ove kompanije, što u ovom slučaju nije ispoštvovao.

"Kao igrač koji je pod ugovorom sa Adidasom, Manuel Neuer mora nositi naše proizvode. Sa igračem ćemo raspraviti sve o ovom događaju", saopšteno je iz ove kompanije.

Neuer je tako sam sebi napravio veliki problem i lako bi mogao ostati bez dobre svote novca od ugovora kojeg dobija od ove kompanije.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Syr
ili je i ovo jednostavan marketinski trik?? koliko medija i portala prenijelo ovu vijest..besplatno..a koliko naroda procitalo adidas? nisu ljudi mahniti..ne sekirajte..nista se ne radi slucajno
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi