Manuela je izjavom dotukla fudbalare: "Ako je žena atraktivna, to ne znači..."

Otkrila je i svoju vezu

Manuela je izjavom dotukla fudbalare: "Ako je žena atraktivna, to ne znači..."

Haris Zilić

Italijanska TV voditeljica Manuela Ferrera prije godinu dana bila je u centru pažnje jer se dovodila u vezu sa mnogim fudbalerima, posebno onim koji igraju u italijanskoj Seriji A.

Špekulacije su govorile da je bila i u vezi sa Cristianom Ronaldom, ali to je brzo demantovala.

Priznala je da je izlazila sa Gonzalom Higuanom, međutim to je više bilo prijateljsko piće par puta, nakon što je Higuain gostovao na televiziji gdje je Manuela radila.

Poznata voditeljica je nedavno objavila emotivnu fotografiju, gdje se vidi da uživa u ljubavi sa novim partnerom, ali nije riječ o fudbaleru.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CsQ-OmEsEXd/[/instagram]

Ovo je vjerovatno razočaralo fudbalere u Italiji i šire jer se dosta njih povezivalo sa Mnauelom, a neki su joj slali poruke što je priznala u nedavnim izjavama.

Oglasi

"Istina, nekoliko fudbalera mi je slalo poruke, ali nisam baš reagovala, neću otkriti imena", rekla je Manuela.

Nakon toga izjavom je o dotukla fudbalere.

"Mnogi fudbaleri misle da mogu imati svaku ženu, malo se varaju. Izlazila sam s jednim fudbalerom koji je volio lake žene. Imao je tu strast koja me odbija. Ako je žena atraktivna i misli na svoju karijeru ne mora značiti da spada u ovu grupu kakvu fudbaleri traže", žestoko je rekla Manuela.

Manuela Ferrera je jedna od najpoznatijih italijanskih voditeljica, učestvovala je u brojnim humanitarnim akcijama širom Evrope, a bavila se i modelingom određeno vrijeme.

Ipak novinarstvo je prihvatila kao glavni poziv i priznala je da uživa u poslu koji obavlja.

Oglasi