Maradona pušten na kućno liječenje

Napustio bolnicu

Maradona pušten na kućno liječenje

Endin Čaušević

Diego Maradona prošle sedmice je hitno operisa zbog krvarenja na mozgu.

Maradona je prošle sedmice stigao u bolnicu, a CT pregled je pokazao da ima hematom na mozgu i da hitno mora na operaciju.

Na svu sreću operacija je prošla odlično, te se Maradona jako dobro osjeća. U bolnici je ostao nekoliko dana na promatranju iako je od prvog dana htio da ide kući.

No, poslušao je savjet doktora i izdržao je nekako sedam dana, te je danas konačno pušten kući.

"Diego je prebrodio najteži period u životu i dobro se osjeća. Želi da se oporavi najbolje što može i konačno je dobio dozvolu da ide kući. Sada mu je potreban mir kako bi se oporavio maksimalno", poručio je njegov advokad Matias Morla.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi