Maradona nas je napustio, oglasio se i Tyson
FOTO - EPA

Maradona nas je napustio, oglasio se i Tyson

A. Beganović

Jedan od najboljih igrača svih vremena, Diego Armando Maradona, jučer je preminuo, a njegova smrt nikog nije ostavila ravnodušnim.

Nekadašnji apsolutni bokserski svjeti prvak Mike Tyson, također se oglasio nakon informacije o smrti legendarnog argentinskog fudbalera.

Mike i Diego bili su veliki prijatelji, a legendarni bokser je istakao da je upravo čudesni Argentinac bio njegov heroj.

"Božja ruka nas je napustila. 1986. smo obojica osvojili svoje prvenstvo. Često su nas uspoređivali. Bio je jedan od mojih heroja i prijatelja. Zaista sam ga poštovao. Jako će mu nedostajati ", rekao je Tyson.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi