Poznati italijanski par otkrio previše: On se pohvalio veličinom penisa, ona izabrala omiljenu pozu

Marcell Jacobs i njegova partnerka uživaju u seksu

Poznati italijanski par otkrio previše: On se pohvalio veličinom penisa, ona izabrala omiljenu pozu

Edmir Škorić

Italijanski atletičar Marcell Jacobs govorio je o svojoj vezi sa partnerkom Nicole Dazom.

Olimpijski šampion živi u Rimu s Nicole i njihovo dvoje djece. Iako je rođen u SAD, Marcell se striktno identicifrao kao Italijan i ovoj zemlji je donio mnoga zlata. Osvajao je dva zlata na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine, nedavno je slavio u Beogradu na Svjetskom prvenstvu, a ima i evropsko zlato iz 2021. godine.

Jacobs je najprije nastupao u skoku u dalj, a od 2019. godine se usmjerio isključivo na sprt.

Sa budućom suprugom dao je zanimljiv intervju, te su pričali o nekim intimnim stvarima.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CZ-IcL0MnG4/[/instagram]

Sprinter je priznao da ga kod Nicole najviše pale njene grudi, dok je ona istakla da joj se kod Marcella posebno dopada njegova stražnjica.

Oglasi

Kada ih je voditelj upitao koliko puta sedmično imaju seks, Marcell je kazao da to nikada nije isto i da sve ovisi o tome koliko je često kod kuće, a na pitanje koliko dugo im traju seksualni činovi, odgovara: "Ovisi o tome koliko dugo je nisam vidio".

Zajednički su se složili da je seks u vozu "na brzaka" najčudnije mjesto gdje su vodili ljubav, a što se tiče poza u krevetu, oboje obožavaju pozu 69.

Tu nije bio kraj njihovim otkrivanjima iz vlastite spavaće sobe. Priznali su da su znali mastrubirati i jedno drugo snimati, a sprinter je na kraju otkrio dužinu svog penisa.

"Oko dvadeset centimetara", uz smijeh je rekao.

Oglasi