Legenda Reala odabrao novu karijeru: "Uzbuđen sam zbog novog poglavlja u životu"
Foto - Instagram

Marcelo saopštio

Legenda Reala odabrao novu karijeru: "Uzbuđen sam zbog novog poglavlja u životu"

Midhat Šljivak

Brazilska fudbalska legenda Marcelo na kraju sezone vjerovatno napušta Real Madrid nakon 15 godina u klubu.

Ovaj 33-godišnji lijevi bek postao je legenda Kraljeva u protekloj deceniji i po i osvojio je apsolutno sve što je mogao s ovim timom.

Međutim, vrijeme za rastanak je očigledno došlo, a Marcelo je svojim pratiocima na društvenim mrežama pokazao čime će se baviti po odlasku iz Madrida.

Marcelo je u Rio de Janeiru otvorio frizerski salon i namjerava posao dodatno da proširi u narednim godinama.

"Nakon dugog razmišljanja konačno sam odlučio da otvorim svoj prvi frizerski salon. Veoma sam uzbuđen zbog novog poglavlja u životu", napisao je Marcelo.

Ova objava je izazvala velike reakcije, a mnogi su uvjereni da je ova objava i zvanično zbogom kraljevskom klubu gdje iskusni Brazilac više nije u prvom planu.

Marcelo je u dresu Real Madrida odigrao 541 utakmicu i postigao je 38 golova.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi