Zanosna voditeljka voli boks, fudbal i bikinije, a muškarci njene polugole fotografije

Maria Arreghini osvaja Italiju

Zanosna voditeljka voli boks, fudbal i bikinije, a muškarci njene polugole fotografije

E. Oštraković

Maria Arreghini, ime je koje vjerovatno nikada niste čuli, ali bi vam sada trebalo ostati urezano u vaše pamćenje.

Naime, radi se o italijanskoj voditeljki koja se bazirala na svijet sporta. Ona redovno "podiže" puls gledateljima putem malih ekrana.

Osim što se pojavljuje na televiziji, plavokosa bomba predstavlja i svoju vlastitu emisiju u kojoj se bavi boksom i fudbalom.

Tokom svoje novinarske karijere radila je intervjue sa nekoliko velikih sportskih imena koja uključuji i Daniele Scardina, te bivšeg igrača Tottenhama, Adela Taarabta.

Ipak, ona ima i posebnu zanimaciju kada nije na malim ekranima, a to je dovođenje društvenim mreža do usijanja svojim fotografijama.

Posebne komentare izazvala je njena posljednja objava u bikiniju.

"Ne treba komentarisati, fotografija govori sve", napisao je jedan njen pratilac.

"Trebao bih ugasiti svoj Instagram", kaže drugi.

"Ovakve fotografije treba zabraniti zakonom, o moj Bože", smatra jedan pratilac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi