Maria, Maria, Anamarija: Dončićeva djevojka blista u kupaćem kostimu

Zaštitno lice poznatog brenda

Maria, Maria, Anamarija: Dončićeva djevojka blista u kupaćem kostimu

A. Beganović

Anamaria Goltes, djevojka slovenačke NBA zvijezde Luke Dončića, postala je "zaštitno lice" poznatog dizajnera kupaćih kostima.

I dok je njen dečko briljirao na NBA parketima, Anamaria se "probijala" u svijetu mode, a da joj iz dana u dan ide sve bolje govore i nove informacije.

Naime, ova seksipilna djevojka sve je uspješnija u ulozi manekenke, a nakon što je razvila vlastiti brend te posudila lice poznatoj slovenačkoj trgovini nakitom, postala je i zaštitno lice poznatog brenda kupaćih kostima Patrici Pie.

Anamaria izleda prekrasno u ovom kupaćem kostimu i sasvim sigurno će poznati brend profitirati iz ovog sklopljenog posla.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije