Maria Sharapova bacila oko na Davida Luiza?

Na pomolu nova ljubav

Maria Sharapova bacila oko na Davida Luiza?

Sjajna ruska teniserka Maria Sharapova bacila je, izgleda oko na fudbalera Chelseaja i reprezentacije Brazila Davida Luiza.

Prelijepa Ruskinja je preko svog Twitter profila javno čestitala Luizu na uvrštavanju na konačni spisak reprezentacije Brazila za Svjetsko prvenstvo. 

"David Luiz, čestitke na pozivu u reprezentaciju! Radim na tome da uklopim žuto-zeleni dres u neku od mojih odjevnih kombinacija", napisala je 27-godišnja Ruskinja na svom profilu pozirajući s dresom brazilske reprezentacije.

Je li na pomolu nova sportska ljubavna veza ili se radi samo o prijateljstvu znat će se vrlo brzo. 

Maria Sharapova je trenutno u vezi s bugarskim teniserom Grigorom Dimitrovom, dok je ranije bila u vezi sa slovenačkim košarkašem Sašom Vujačićem. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.