Marija Šarapova od bogatog Britanca dobila sudbonosno pitanje, nije joj dugo trebalo da odgovori

Vrijeme je za vjenčanje

Marija Šarapova od bogatog Britanca dobila sudbonosno pitanje, nije joj dugo trebalo da odgovori

Edmir Škorić

Ruska teniserka Maria Šarapova je na Instagramu objavila fotografije sa svojim zaručnikom.

Alexander Gilkes je bogati Britanac s kojim lijepa Maša namjerava provesti ostatak života. On ju je upitao želi li se udati za njega, a ona nije imala dilema.

"Rekla sam 'da' prvog dana kad smo se upoznali... Bila je to naša mala tajna, zar ne?", napisala je Šarapova.I Gilkes je na Instagramu objavio fotografiju sa Šarapovom i napisao:
"Hvala ti što si me učinila jako, jako sretnim muškarcem. Veselim se životu s tobom u kojemu ću te voljeti i učiti od tebe."

Za sada nema informacija kada će se vjenčati, no morat će malo da pričekaju zboig pandemije koronavirusa. Inače, Marijin odabranik je osnivač aukcijske kuće Paddles 8 i zajedno su tir godine.

Britanac se razveo 2016. godine od dizajnerice Mishe Nonoo. Gilkes je poznat po prijateljstvu s princom Williamom i Kate Middleton. Prije toga je imao aferu s Pippom Middleton. Što se Ruskinje tiče, imala je veze sa teniserima poput Dimitrova i Roddicka, ali je bila i sa košarkašem Sašom Vujačićem.

Top Komentari

zevs
Cudi me da se nije udala za nekog vodoinstalatera
5 0
Austinpowers
Jbg kad imas pare imas i sarm
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi