Mark Gonzalez doživio srčani udar
Foto - EPA

Bivši fudbaler Liverpoola i CSKA

Mark Gonzalez doživio srčani udar

Midhat Šljivak

Nekadašnji čileanski fudbaler Mark Gonzalez (36) doživio je srčani udar.

Gonzalez, koji je u karijeri igrao za Liverpool, Betis, Real Sociedad i CSKA imao je srčani udar i to je potvrdila njegova supruga Maura Rivera.

"Ljubavi mog života, moja srodna dušo, kakav si mi šok priredio. Protekle noći su bile užasne, a dani ispunjeni neizvjesnošću. Prestrašno", napisala je ona i dodala je:

"Pišem ovo dok si još sa nama i dok si malo bolje, a sama činjenica da si još uvijek tu tjera me da uživam u svakom momentu s tobom i porodicom, ali i u životu. Nevjerovatno je kako se stvari mogu promijeniti u sekundi. Život nas može iznenaditi i iskušavati, ali sa vjerom, snagom i nadom, možemo izaći iz svega još jači. Želim da budeš sa mnom zauvijek", poručila je ona.

Gonzalez je karijeru završio 2019. godine u ekipi Magallanes, a najbolje dane u karijeri proveo je u Rusiji gdje je sa CSKA osvojio dvije titule prvaka i dva ruska Kupa.

Sa reprezentacijom Čilea je osvojio Copa America 2016. godine, a za nacionalni tim je odigrao 56 utakmica.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi