Marketinški autogol Plavaca iz Londona

Nevjerovatna greška Chelseajevog online shopa

Marketinški autogol Plavaca iz Londona

M. Skaka
Teme:

Chelseajev online shop u Americi ove sedmice napravio je veliki propust u svojoj marketing ponudi. 

Naime na stranici koja je zadužena da navijači Chelsea "preko Bare" mogu kupiti proizvode omijenog kluba napravila je veliki propust.  

U ponudi se našao dječiji komad odjeće sa Arsenalovim grbom koji možete kupiti za 16 dolara. Još veći propust je i prateća poruka. 

"Oni su bili prvaci Engleske 13 puta, osvojili su i deset puta FA kup. To su vaše Tobdžije, pokažite da ste pravi navijači kupovinom ovog komada odjeće," stoji u poruci. 

Chelesea se još nije oglasio, a mnogi vjeruju da je stranica hackovana. 

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.