Martina Navratilova zaprosila djevojku

Nakon polufinala US Opena

Martina Navratilova zaprosila djevojku

Martina Navratilova odlučila je zaprositi svoju dugogodišnju partnerku Juliju Lemigovu odmah nakon završetka polufinalnog meča US Opena između Đokovića i Nishikorija.

Njena izabranica je bila posljednja miss Sovjetskog saveza, sada već davne 1991. godine. Navratilova je bila oduševljena svojim potezom što se lako dalo primijetiti u njenoj izjavi.

"Čekala sam pravi trenutak za ovo. Pomislila sam da je ovo pravo mjesto i pravo vrijeme da postavim Juliji pitanje da li će se udati za mene. Presretna sam što je rekla 'da'", istakla je bivša teniserka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.