Nakon pet godina je zvijezda Chelseaja ostavila djevojku uz pomalo bizaran razlog

Posvećen fudbalu

Nakon pet godina je zvijezda Chelseaja ostavila djevojku uz pomalo bizaran razlog

Edmir Škorić

Fudbaler Chelseaja Mason Mount potvrdio je raskid s bivšom djevojkom Chloe Wealleans-Watts i otkrio da je ponovo slobodan.

Engleski reprezentativac je Chloe upoznao 2017. godine, bili su tek na početku ozbiljnijeg života, ali pet godina kasnije ljubavi je došao kraj.

"Fudbal je moj prioritet", rekao je Mount za u razgovoru za magazin Tatler, pa je istakao da "trenutno nemam djevojku, povremeno izlazim na spojeve".

Nije jasno kada se tačno 23-godišnjak razišao s bivšom djevojkom Chloe. Oni su kao tinejdžeri počeli da se viđaju nakon prvog susreta u Dubaiju.

Nakon što se prošle sezone mučio pod vodstvom Thomasa Tuchela, Mount se preporodio pod vodstvom novog trenera Grahama Pottera i pruža dobre partije, što mu je važno pred Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Oglasi

Veznjak je zabio dva gola i upisao dvije asistencije u samo sedam utakmica pod Potterom. Želi se u potpunosti fokusirati na fudbal, a u međuvremenu će, odlazivši na spojeve, pronaći pravu ženu za sebe.

Očigledno da manekenka Chloe nije ta, iako je bilo potrebno pet godina da sam veznjak to i shvati.

Spomenuti magazin Tatler imenovao je Masona Mounta najpoželjnijim muškarcem u Britaniji. 

[instagram]https://www.instagram.com/p/CcBbRK5tYN_/[/instagram]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi