Allegrija uništava alimentacija: Uzalud je govorio kako je nezaposlen, sada ima druge izgovore

Pokušava da dobije na sudu

Allegrija uništava alimentacija: Uzalud je govorio kako je nezaposlen, sada ima druge izgovore

E. Škorić

Trener Juventusa Massimiliano Allegri imao je sumornu sezonu, pošto je ostao bez trofeja, a problemi su nastavljeni i u privatnom životu.

Allegri je tužio svoju bivšu djevojku Claudiju Ughi da je protuzakonito potrošila dio njegovih alimentacija koju plaća za 11-godišnjeg sina Giorgija. Kako prenosi Corriere della Sera, Allegri plaća 10 hiljada eura Claudiji koja mu je sina rodila 2011. godine. Istina, par je prekinuo odnose i prije njegovog rođenja.

"Kriza je počela tokom trudnoće", kratko je rekao Allegri. "Međutim, moja je savjest čista. Ja sam budala, ali nisam izdajica", dodao je.

2014. ponovno su se zbližili, ali tri godine kasnije potpuno su prekinuli. Sada ih spaja samo sin Giorgi, ali i sudska parnica. Allegri se 2021. godine obratio torinskom sudu kako bi postigao dvostruko smanjenje alimentacije - do 5.000 eura. To opravdava činjenicom da je bio nezaposlen od 2019. godine kada je napustio Juventus, u koji se vratio dvije godine kasnije.

Izgovor da je nezaposlen jasno nije bio dovoljan da mu sud smanji alimentaciju, pa je otišao korak dalje i otkrio da su sredstva koja je prebacio na poseban račun korištena ne samo za njegovog dječaka, nego je Claudia, prema njegovim riječima, uzimala taj novac i školovala i drugo dijete, ali trošila ga na sebe i na kupovinu raznih stvari.

S tim u vezi, trener se obratio tužiteljstvu, gdje je tokom istrage utvrđeno da je žena potrošila više od 200 hiljada eura u tri godine: od 2018. do 2021. Claudia je već optužena, ali njeni advokati pokušavaju da je odbrane. Između ostalog, kažu da je besmisleno očekivati da ona novac od Allegrija koristi samo za Giorgija.

"To je kao očekivati da će majka u tročlanoj porodici svojoj kćeri kupiti džemper manje vrijednosti nego svom sinu samo zato što je otac od ovog drugog bogatiji", naglašavaju advokati.

Dokumenti pokazuju da je Claudia uvijek ulagala Allegrijev novac u interesu porodice u kojoj mu sin odrasta.

Allegri ima još jednu kćer, Valentinu, iz braka s bivšom Playboyevom manekenkom Glorijom Patrici.

Top Komentari

user1647007021
Bogati da li ste vi normalni sa ovi naslovom, ne mogu da vjerujem ALEGRIJA UNISTAVA ALIMENTACIJA OD 10HILJADA EURA AAAA ON ZARADJUJE CINI MI SE 11MILIONQ EURA HAHAHAHAHAHAHW ISKLJUCITE SE BOGATI
1 0
irnes4
Brani se Allegri ,to ti ide najbolje od ruke
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi