Materazzi popljuvao Beniteza: U Interu je imao problem sa mnom, u Realu sa Ronaldom

Nema baš lijepo mišljenje o njemu

Materazzi popljuvao Beniteza: U Interu je imao problem sa mnom, u Realu sa Ronaldom

Esmer Oštraković

Marco Materazzi u svojoj igračkoj karijeri imao je priliku raditi sa dosta menadžera, a jedan od njih je i Rafa Benitez.

Upravo o njemu je govorio u jednom od intervjua, ali nije imao nimalo lijepo mišljenje o njemu.

"U Interu ne samo da je počeo loše i završio još gore, nego nikako nije završio", započeo je Materazzi svoj govor o Benitezu.

"Uništio je sve što je Mourinho do tada napravio. Mislim da je trener dobar kada ima dobar odnos sa igračima. Kada je on stigao, odmah je izdvojio igrače koji bi mogli biti lideri u svlačionici i imao je problema sa njima. A problem je bio on", kaže Materazzi.

"Mourinho je uradio dosta toga dobrog, a onda je Benitez došao kao da želi da uništi sve što je njegov prethodnik napravio. Čovjek koji osvoji Ligu prvaka sa Liverpoolom protiv Milana sigurno ima znanje, ali u Interu je imao problema sa mnom, u Napoliju sa Cannavarom, U Chelseaju sa Terryjem i u Realu sa Ronaldom. Nije moguće da su uvijek drugi krivi", završio je Marco Materazzi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi