Matić od idola iz mladosti dobio poklon iz snova

Milioni će mu pozavidjeti

Matić od idola iz mladosti dobio poklon iz snova

Srbijanski fudbaler i član Manchester Uniteda Nemanja Matić dobio je poklon na kojem će mu mnogi pozavidjeti.

Matić je na poklon dobio potpisani dres legendarnog Diega Maradone, a stigao mu je preko brata Uroša koji je Argentinca uhvatio u Dubaiju, gdje se nalazi sa svojim Kopenhagenom na pripremama.

Maradona je na dresu napisao: "Za Matića, sa posebnim zadovoljstvom", što je mnogo obradovalo Nemanju koji je iskoristio priliku da se putem Instagrama zahvali slavnom arngetinskom fudbaleru.

Maradona je inspiracija mnogih igrača, čak i onih formiranih koji su odrastali gledajući njegove majstorije, a upravo je Matić jedan od njih.

Ovim gestom Matić je pokazao da je unatoč slavi koju je stekao ostao i dalje dječak u duši.

Grande @maradona , thanx my bro @urosmatic8

A post shared by Nemanja Matic (@nemanjamatic) on

Top Komentari

Lud
Boli me racku za Matica... Pisite o nasim igracima!!! Reklamirajte nase a ne tudze!!!
3 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi