Povučeni teniser ljubi atraktivnu voditeljicu za kojom je poludio fudbalski svijet

Ljubav je pobijedila

Povučeni teniser ljubi atraktivnu voditeljicu za kojom je poludio fudbalski svijet

Haris Zilić

Nova veza u svijetu sporta je ozvaničena.

Italijanski mediji pišu da je sreću u ljubavi pronašao 26-godišnji italijanski teniser Matteo Berrettini.

Prošlogodišnji finalista WImbledona i jedan od najboljih tenisera današnjice sreću je pronašao u zagrljaju atraktine TV voditeljice Paole di Benedetto.

Riječ je o jednoj od najboljih voditeljica u Italiji i djevojci koja je dobila razna priznanja na medijskoj sceni, a pored toga mnogi fudbaleri su pokušavali osvojiti njeno srce.

Često se dovodila u vezu sa mnogim fudbalerima iz Serije A, pisalo se o raznim aferama, ali na kraju se to ispostavilo kao netačne informacije.

Oglasi

Međutim, sada su mediji u Italiji otkrili novu romansu, Matteo i Paola su počeli vezi za koju većina misli da će biti uspješna.

Berettini je teniser koji nije često dolazio u centar pažnje van terena, smatraju ga za mirnog i povučenog sportistu, ali očigledno je van terena i u tajnosti pravi zavodnik.

Paola di Benedetto rođena je 1995. godine u Vicenzi i godinu dana je starija od svog partnera.

Počela je kao model, ali po završetku studija potpuno se okrenula medijskom prostoru. Radila je na Radio i TV stanicama u Italiji, a obavljala je i poziciju PR u raznim press službama.

Mnogi su bili iznenađeni informacijom o vezi Mattea i Paole, obzirom da je srce ove italijanske voditeljice bilo jako teško osvojiti ili ipak fudbaleri nisu bili njen tip.

Sada ćemo na turnirima gdje bude igrao Berrettini sigurno u VIP loži gledati i Paolu di Benedetto.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi