Mayweather izgubio deset miliona dolara nakon poraza Denvera

Super Bowl koji bokseru neće ostati u lijepom sjećanju

Mayweather izgubio deset miliona dolara nakon poraza Denvera

Sinoć je na rasporedu bila 48. Super Bowl utakmica po redu. Seattle Seahawksi slavili su protiv Denver Broncosa rezultatom 43:8.

Poraz Broncosa donio je veliki novčani gubitak jednom od najbogatijih sportista na svijetu. Bokser Floyd Money Mayweather izgubio je 10.4 miliona dolara na kladionici. 

Mayweather je poznat po velikim ulozima na kladionici, a ovaj put svoj novac stavio je na pobjedu Broncosa sa dva, ili više poena razlike. Podsjetimo, Broncosi ne samo da nisu pobijedili sa dva, ili više poena razlike, nego su poraženi rezultatom 43:8.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.