M'Baye Niang povrijeđen u saobraćajnoj nesreći

Francuz iz redova Milana

M'Baye Niang povrijeđen u saobraćajnoj nesreći

Sky Italia tvrdi da je francuski fudbaler M'Baye Niang u noći sa subote na nedjelju imao saobračajnu nesreću. 

Posljedica nesreće u kojoj je Niang povrijedio rame i skočni zglob je to što će morati izbivati najmanje dva mjeseca van terena, a italijanski mediji dodaju da za vrijeme nesreće nije bio pod utjecajem alkohola. 

"Želio bih istaći da smo moj vozač i ja dobro. Više smo bili uplašeni nego povrijeđeni, a ja ću biti spreman za završnicu sezone sa Milanom", javio se M'Baye Niang preko društvene mreže Twitter. 

Niang, koji je ove sezone upisao pet golova i pet asistencija, saobraćajnu nesreću je imao i dok je bio na posudbi u Montpellieru. Tada je vozeći bez vozačke dozvole razbio Ferrari i dobio je zabranu upravljanja automobilom na 18 mjeseci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi