McGregor uživa u milionima: Preko trnja do zvijezda i spektakularne vile na Marbelli

Irac se počastio

McGregor uživa u milionima: Preko trnja do zvijezda i spektakularne vile na Marbelli

Midhat Šljivak

Conor McGregor je imao težak životni put, ali je uspio da preko trnja dođe do zvijezda i statusa jednog od najboljih MMA boraca svijeta.

Njegovi nastupi u UFC-u, ali posebno boks meč protiv Floyda Mayweathera, donijeli su mu ogromne novčane prihode, pa je "preko noći" Irac stekao ogromno bogatstvo.

Novac naravno zahtijeva praćenje savremenih trendova. Ranije se Conor "častio" skupocjenim automobilima, a sada je odlučio kupiti i vilu u Španiji.

U luksuznom naselju na Marbelli McGregor je kupio vilu vrijednu milon i po eura, a u njoj će imati sve što poželi jer je opremljena kinom, spa-centrom, teretanom, ali i vinskim barom koji je ispod zemlje.

Naselje u kojem se nalazi vila je pod 24-satnim osiguranjem i za sigurnost svoje porodice irski borac ne treba da brine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti