Medunjanin pokazao suprugu: "Začarala me pogledom i osmijehom"

Vezu krunisali brakom

Medunjanin pokazao suprugu: "Začarala me pogledom i osmijehom"

Tek su rijetki znali da je Haris Medunjanin u Philadelphiji izgovorio sudbonosno 'da' svojoj dosadašnjoj djevojci Moran Rahimi.

Moran je Izraelka koju je naš fudbaler upoznao još kada je prvi put igrao tamo za Maccabi iz Tel Aviva. Na prvi pogled je mogao zaključiti da je to 'ona prava', a poslije više od šest godina veze svoju ljubav su u međuvremenu odlučili da krunišu brakom.

Privatni svijet našeg fudbalera do sada je bio daleko od medija i reflektora, dijelio je to sa svojom porodicom i prijateljima, no sada je odlučio da govori i o supruzi Moran s kojom je proteklih dana boravio na odmoru u Sarajevu.

"Čime me je osvojila? Pogledom. Ima baš lijep pogled i lijep osmijeh, to me je začaralo. Uvjerio sam se i o kakvoj se osobi radi, tako da nije bilo dileme ", ispričao je Haris za magazin Azra, a onda je Moran odgovorila šta je nju privuklo kod bh. Medunjanina.

"Ne znam, jednostavno se desilo. Za mene je to bila ljubav na prvi pogled. Ugledala sam ga i kao da sam se odmah zaljubila. Pomislila sam da je fin momak..."

Otkrila je Moran i čime je Haris svakodnevno osvaja.

"S nekim malim sitnicama poput SMS poruke u kojima napiše da me voli. On nije romantičan, ali imaju neke sitnice", ispričala je, između ostalog, supruga našeg fudbalera.

O planovima za budućnost nisu željeli mnogo da govore, sve će, kažu, zavisiti od toga kako se budu odvijale njihove karijere, no ne isključuju mogućnost i da se jednog dana nastane u Sarajevu.

Top Komentari

kokoz
Hari nis mogo naci bosanku, sa zidovima imati posla.
2 5
Bubbachuck
Zbog ovakvih ljudi sa glupim misljenom puno mrznje i naciolanizma se stidim ponekad reci da sam bosanac ili balkanac... dabogda se nikad ozenili i drkali cijeli zivot.
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi