Eksiranje čaše piva je ništa šta plavuša sa US Opena radi svom dečku

Internet senzacija iz New Yorka

Eksiranje čaše piva je ništa šta plavuša sa US Opena radi svom dečku

Admin Čaušević

Svaki veliki događaj nekome donese 15 minuta slave. Bilo anonimnom sportisti koji ostvari uspjeh karijere ili nekom gledatelju zbog stajlinga, ispada ili nećeg trećeg. 

Nešto treće je donijelo svjetsku slavu djevojci iz New Yorka. Megan Lucky je postala jako popularna posljednjih dana i to eksiranjem plastične čaše piva.

Ono što je uradila prošle godine Lucky je ponovila i ove. Skrenula je pažnju kamermana tako što eksira čaše piva tokom pauze na mečevima US Opena.

"Čini se da ovo postaje tradicija u ovom trenutku", objavio je US Open Tennis na Twitteru video djevojke koja se redovno pojavljuje na teniskom turniru u New Yorku, a onda joj odmah šalju piće u kojem ona uživa.

Jednostavno kada bi je kamere prikazale na velikom ekranu ona bi bez razmšljanja uzela pivo u ruke te bi eksirala čašu.

Oglasi

Za taj "poduhvat" joj je bilo dovoljno manje od osam sekundi čime se i javno pohvalila na društvenim mrežama. Mnogi su ostali u čudi kada su vidjeli kojom brzinom ispija pivo.

"Popiti pivo više", njen je životni moto, barem tako se navodi u opisu na njenom profilu na Instagramu gdje broji više od 60.000 pratitelja.

Oglasi

Odmah je krenula potraga za Megan na društvenim mrežama, a sluteći po objavama na Instagramu njen dečko je pravi sretnik pošto je očigledno spremna da ispuni svaku vrstu fantazije.

Ona je vrlo aktivna na društvenim mrežama, a na većini fotografija drži čašu u ricu, bilo sa alkoholnim pićem ili nekim koktelom.

Inače, vjeruje se da Megan ima između 25 i 30 godina i evidentno voli jako da uživa u životu.

Oglasi