Melissa prosula detalje svog odnosa sa Ashley Coleom

Blizanke ponovo u akciji

Melissa prosula detalje svog odnosa sa Ashley Coleom

M. Skaka

Vatrena, prsata Playboy djevojka za koju se već ranije govorilo da ima aferu sa fudbalerom Chelseaja, Ashley Coleom otvorila je dušu za britanske tabloide.

Dvadesetdvogodišnja Melissa Howe nije sakila mnogo detalja o svom odnosu sa Coleom.

 

"Imali smo seks svuda po kući u kojoj je on živio sa svojom suprugom.", kazala je Melissa.

 

Ashley Cole bio je u to vrijeme oženjen sa pop ikonom Cheryl Cole koja ga je i ostavila nakon što su njegove afere osvanule na naslovnicama tabloida.

 

Cvenokosa Melissa opisala je kako je Ashley slao svog vozača da je doveze u njegov dom, te kako joj je izričito naglašeno da o tome ne smije nikome pričati.

 

"Vozač je bio vrlo tajnovit, a meni su govorili da nikome ne spominjem gdje idem i šta radim.", kaže Melissa koja je očigledno ignorisala ove upute.

 

Podsjetimo, ovo nije prvi put da je Melissa Howe upetljana u seks skandal sa fudbalerima. Playboy djevojka ima i identičnu sestru blizanku, a njih dvije osvanule su na naslovnicama tabloida sa Patriceom Evrom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.