Poznati bh. fudbaler je malo eksperimntisao te se odlučio za potpuno novi imidž

Prepoznajete li ga?

Poznati bh. fudbaler je malo eksperimntisao te se odlučio za potpuno novi imidž

A. Čaušević

Kada ste poznati onda bilo kakva promjena imidža ili izgleda privuće određenu pažnju, izuzetak nije ni Samir Memišević. 

Memišević koji ima status povremenog bh. reprezentativca je u februaru napustio Evropu te odlučio da u Kini riješi životnu egzistenciju.

Prije tri dana odlučio je i da "šokira" svoje pratitelje na Instagramu novom frizurom. Naime, sjajni štoper se potpuno ofarabao u plavo.

Ovaj drastični promjen imidža je iznenadio mnoge, a nekadašnji saigrač iz Groningena, Japanad Doan Ritsu mu je u komentaru napisao: "Brate, stop!"

[instagram]https://www.instagram.com/p/CFwqdwMgjqq/[/instagram]

Inače, Memiševiću u dresu ekipe Hebeija ide sasvim dobro, igra redovno u startnoj postavi, a do sada je upisao tri asistencije i zabio jedan gol.

Top Komentari

Tas14
Šteta što ode u Kinu, mogao je puno bolje
2 1
Mowzilla
Zasto se njemu ne uputi naknadni poziv, strah od korone ili sta...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi