Messi i Antonella zaplesali uz taktove posebne pjesme, sve je začinjeno poljupcem

Na Badnjak

Messi i Antonella zaplesali uz taktove posebne pjesme, sve je začinjeno poljupcem

E. Škorić

Lionel Messi (34) vratio se u četvrtak u Argentinu.

Messi je uzeo predah kao i skoro sve nogometne zvijezde izuzmemo li igrače engleskog Premiershipa, pa se vratio kući kako bi s porodicom i prijateljima proslavio Božić i Novu godinu.

Na Badnjak je argentinska superzvijezda organizovala malu zabavu, a navečer je sa svojim gostima zaplesao uz latino ritmove.

Njegova supruga Antonela Roccuzzo (33 godine) je na svom Instagram računu objavila priču u kojoj pleše uz svog dragog, a u pozadini se može čuti tekst "Ja i ti smo stvoreni jedno za drugo" .

Pjesma pripada Migrantesu i Alicu i nosi naslov "Si me tomo una cerveza".

Napadač PSG-a je ljetos napustio Barcelonu i nije baš imao dobar početak u Ligi 1, dao je samo dva gola, no u Ligi prvaka je bio daleko nadahnutiji.

Iako ga mnogi ne vide kao najboljeg u prošloj godini, on je svejedno dobio sedmu Zlatnu loptu na nedavnoj dodjeli u Parizu od strane France Footballa.

Top Komentari

Sars33
Bitno je u svakoj objavi o Messiju napisati da je dobio 7. Zlatnu loptu, pa ljudi skontali smo...nije samo za Messija, nego i za ostale, ko za Rangnicka, po stoti put pisu da je Ole dobio otkaz te da je Rangnick preuzeo itd...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti