Messi griješi: Umjesto svog otključavao Thiagov automobil

Video za opuštanje

Messi griješi: Umjesto svog otključavao Thiagov automobil

Adnan Beganović

Jučer su fudbaleri Barcelone imali zajedničko druženje u atničkom gradiću Sant Cugat, koji se nalazi sjeverno od glavnog grada Katalonije, a sve igrače i novinare je po izlasku iz dvorca nasmijao Lionel Messi.

Naime, Messi i Thiago Alcantara voze indentične automobila, a nakon što je izašao iz dvorca Messi je krenuo prema Thiagovom automobilu i pokušao ga je otvoriti. Sjajni argentinski fudbaler je tek nakon što je pogledao u njegovu unutrašnjost vidio da je pogriješio.

Međutim, to nije sve. Kada je vidio Messija kako pokušava otvoriti njegov automobil, Thiago je krenuo prema Messijevom automobilu. Omalenom Argentincu to se nije svidjelo, pa je odgurnio  svog saigrača.

Pogledajte video...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.