Messi ima novu tetovažu

Ukrasio nogu mačem, loptom i ružama

Messi ima novu tetovažu

M. Skaka

Ako se govori o fudbalu, teško da bi iko mogao kritikovati Lionela Messija, ali kada je moda u pitanju, onda su njegovi izbori nekada zaista neshvatljivi.

Čudna odjela i ljubičasti smokinzi samo su dio njegovog ekscentričnog šarma. Ali, njih je moguće i skinuti, dok je posljednji modni detalj na Messijevoj koži tu da ostane.

Antonela Roccuzzo, Messijeva djevojka postavila je sliku na Instagram na kojoj se vidi njihov sin Thiago kako boji novu tetovažu. 

Nova tetovaža na Messijevoj nozi sastoji se od ruža, mača, fudbalske lopte i broja 10. Nadasve kreativno od strane uvijek inspirativnog Messija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.