Messi iznenadio Suzy koja mu šalje obnažene fotografije

Zanosna Brazilka izvan sebe...

Messi iznenadio Suzy koja mu šalje obnažene fotografije

O. Lekić

Lionel Messi je najbolji igrač svijeta i prema tome, ne treba da čudi što se mnoge djevojke "lože" na njega. 

Jedna od najvatrenijih obožavateljica svakako je Suzy Cortez. Atraktivna djevojka, koja je inače Miss BumBum 2015., svoje obnažene fotografije redovno šalje argentinskom fudbaleru i nije nimalo iznenađujuće što je na ratnoj nozi sa njegovom dragom Antonellom Roccuzzo. 

Zanosna Suzy je izjavila da je od strane Messija blokirana na društvenoj mreži Instagram i to ponajviše zahvaljujući njegovoj ljubomornoj izabranici. 

"Bila sam šokirana kad sam uočila da sam blokirana. Da mogu, poručila bih joj da ne mora brinuti zbog mene. Ja sam samo nogometni fan. Iznenađuje me da je tako nesigurna. Ma sve je to pretjerano", kaže Suzy i potom dodaje:

"Na Instagramu pratim samo desetak ljudi i Messi je, slučajno, jedan od njih. Kad sam primijetila da sam blokirana, odmah sam znala da u pitanju može biti samo ljubomora. Pa njega prati 40 miliona ljudi, zašto bi mene blokirao? A onda sam pogledala njezin profil i vidjela da me i tamo blokirala."

Suzy Cortez je bila u vezi sa nekoliko fudbalera iz Brazila i Južne Amerike, a poznata je postala nakon ljubavne veze sa legendarnim Adrianom.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi