Messi je ovaj put bio u sjeni Antonelle čiji je dekolte izašao u prvi plan

Premijera predstave u Barceloni

Messi je ovaj put bio u sjeni Antonelle čiji je dekolte izašao u prvi plan

E. Škorić

Čuveni cirkus "Cirque du Soleil" održao je u Barceloni premijeru predstave posvećenu životu Lionela Messija.

U četvrtak je Messi sam prisustvovao premijeri, a tu su bile i mnoge druge zvijezde. Unatoč Messijevom dolasku, šou mu je ukrala njegova supruga Antonella Roccuzzo.

Argentinka je svojim dekolteom privukla pažnju prisutnih, a inače predstava je nazvana Messi 10 i kroz nastupe zabavljača vidi se priča o ambicioznom dječaku koji je prošao sve prepreke koje su mu se našle na putu do slave i Barcine desetke.

Osim Messija i Antonelle, ovom eventu prisustvovali su i Luis Suarez sa suprugom, potom Ivan Rakitić, Coutinho, Alba i mnoge druge zvijezde katalonske ekipe.

Top Komentari

Senad Alispahic
Joj koji naslov.... fuj
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi