Messi otkrio značenje svojih novih tetovaža
Foto: epa.eu

Argentinac se ponovo terovirao

Messi otkrio značenje svojih novih tetovaža

Sve do nedavno Lionel Messi nije imao toliko tetovaža…ipak, u posljednje vrijeme ponajbolji fudbaler na svijetu se pojavi s nekom novom “tetkom”.

Argentinski fudbaler je poznat kao ljubitelj tetovaža, ali ova posljednja je najveća. Messi je istetovirao cijelu desnu podlakticu što nije moglo proći nezapaženo. Autor je ove tetovaže Roberto Lopez, Messijev zemljak koji je za radio stanicu RAC1 otkrio značenje tih tetovaža.

"Kod lakta su ornamenti prozora Sagrade Familije, jednog od simbola Barcelone. Messi je bio precizan u svojim željama. Barcelona je život, mogao je živjeti i igrati bilo gdje na svijetu, ali on želi biti tu", rekao je Lopez.

"Na ruci je i sat kao simbol vremena. Cvijet lotusa koji raste na neočekivanim mjestima. On predstavlja njegov talent. Tu je i karta Južne Amerike s ucrtanim Rosariom, njegovim rodnim gradom", objasnio je tattoo majstor je druge detalje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.