Messi propustio trening kako bi prisustvovao rođenju sina

Sam će odlučiti hoće li igrati protiv Celte

Messi propustio trening kako bi prisustvovao rođenju sina

A. Haznadarević

Trener Barcelone Tito Vilanova, dopustio je svom najboljem igraču i trenutno najboljem fudbaleru svijeta Lionelu Messiju da izostane sa današnjeg treninga zbog rođenja sina.

Naime, Lionel Messi se pridružio svojoj voljenoj Antonelli Raccuzzo u bolnici USP Dexeus, gdje je u jutarnjim satima dovezena zbog porođaja.

 

S obzirom na vanredne okolnosti, klub je maksimalno izašao u susret svojoj najvećoj zvijezdi, pa će prema izjavi trenera Vilanove sam odlučiti o tome da li će nastupiti u susretu protiv Celte, koji se igra sutra na Camp Nou sa početkom u 18 sati.

 

U slučaju da fenomenalni Argentinac zaigra u ovom susretu, ne sumnjamo da bi Celta mogla žestoko stradati s obzirom na veliki motiv koji će sasvim sigurno imati najbolji igrač Katalonaca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.