Messi sa seksipilnom Antonellom uživa na Ibizi
FOTO: EPA

Odmara za pamćenje

Messi sa seksipilnom Antonellom uživa na Ibizi

O. Lekić

Posljednjih mjesec dana argentinski reprezentativac i fudbaler Barcelone, Lionel Messi, neće pamtiti po dobrom.

Naime, Messi je sa reprezentacijom izgubio još jedno finale, pa je potom zbog utaje poreza osuđen na kaznu zatvora od 21 mjeseca.

Stresan period je iza jednog od najboljih svjetskih fudbalera svih vremena koji je odlučio sebi dati malo oduška. Zajedno sa svojom boljom polovinom i porodicom otputovao je na odmor na Ibizu gdje su na privatnoj jahti provodili vrijeme.

Naravno, paparazzi su "virili" sa svih strana, a njihov trud se isplatio. Messi i seksipilna Antonella nisu se mogli skriti, a njihova zabava u moru zabilježena je za sva vremena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi