Messi se iskupio dječaku kojem nije pružio ruku

Messi se iskupio dječaku kojem nije pružio ruku

Edmir Škorić

Argentinski nogometaš Lionel Messi odlučio je uveseliti dječaka kojeg 'slučajno' nije vidio prije utakmice Argentina - BiH.

Podsjećamo, u tunelu prije izlaska na Maracanu u nedjelju navečer jedan dječak je prišao do Messija i pružio mu ruku, ali zvijezda Barcelone je samo prošla pored njega i pružila ruku sudiji.

Dječak je ostao razočaran, a mediji su potom Messiju zamjerili na onakvom potezu. Ipak, Messi se iskupio, te pronašao dječaka kako bi ga pozdravio i družio se s njim, pa i fotografisao.

Kasnije je objasnio da nije odmah vidio mališana i da mu je žao, te da nikada ne bi namjerno ignorisao obzirom da je i sam otac. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.