Messi u velikoj tajnosti boravio u Međugorju?

Messi u velikoj tajnosti boravio u Međugorju?

Najbolji fudbaler svijeta, Argentinac Lionel Messi proteklih je dana u velikoj tajnosti posjetio Međugorje.

Messi je prošlog mjeseca najavio dolazak u ovo hercegovačko svetište, pa je u velikoj tajnosti stigao u Međugorje, ali je još uvijek nepoznato u kojem je vremenskom periodu tu i boravio.

Njegov dolazak i odlazak iz Međugorja obavljen je u velikoj tajnosti, kako bi se izbjegao medijski pritisak, s obzirom da je u Hercegovinu Messi stigao u privatnom aranžmanu, te je htio sačuvati privatnost.

Messi je tako samo posljednja u nizu velikih zvijezda koje su posjetile ovo hercegovačko mjesto, nakon što su tu boravili menadžer Manchester Citya Roberto Mancini i golman Juventusa Gigi Buffon.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.