Messi vs Ronaldo: Čiji su golovi ljepši?

Majstorije dvojca koji je obilježio sezonu

Messi vs Ronaldo: Čiji su golovi ljepši?

A. Haznadarević

Leo Messi i Cristiano Ronaldo su obilježili sezonu 2011/12, bez obzira na to što su i jedan i drugi ostali bez titule Lige prvaka, ljudi će se godinama prisječati svih rekorda koji su oborili ove sezone.

Bez ikakve sumnje, ova dvojica velikana Barcelone i Real Madrida su trenutno najefikasniji igrači na svijetu, a sama činjenica da je svaki od njih postigao više golova u sezoni nego neke momčadi sve govori.

Messi je pogodio 73 puta, a Ronaldo 60. Čiji su golovi ljepši sami procijenite:

Treba dodati i to da će jedan od njih sigurno osvojiti Zlatnu loptu, a odluka po mnogim mišljenjima zavisi samo od Ronaldovog nastupa na Euru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti