Messijeva supruga našla način da se zabavi dok muž nije tu

Uživa sa sinovima u Londonu

Messijeva supruga našla način da se zabavi dok muž nije tu

Endin Čaušević

Reprezentacija Argentine u posljednje vrijeme proživljava teške trenutke, te je upitno da li ćemo ih gledati na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Argentinci su prije nekoliko dana poraženi na gostovanju protiv Brazila, a na udaru javnosti u toj zemlji najviše se našao Lionel Messi. Zvijezda Barcelone ne igra kako se od njega to očekuje, te je pritisak na njega sve veći.

Ipak, pored svega toga španski mediji našli su način da još malo "bocnu" Messija. Naime, njegova supruga Antonella nalazi se u Londonu na odmoru kod žene Cesca Fabregasa. 

Mediji u Španiji danas su objavili da se Antonella dobro zabavlja dok njen muž proživljava teške trenutke u selekciji Argentine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi