Messijevi tjelohranitelji bacili na pod ženu s malom kćerkom

Tjelohranitelji nimalo nježni

Messijevi tjelohranitelji bacili na pod ženu s malom kćerkom

Midhat Šljivak

Lionel Messi je po četvrti put postao najbolji fudbaler svijeta po izboru FIFA-e, ali prije dodjele  nagrade desio se incident.

Po dolasku Argentinca u sjedište FIFA-e na konferenciju za medije, okružilo ga je nekoliko fanova koji su htjeli autogram. Iako obažavatelji nisu bili grubi, Messijevi tjelohranitelji jesu. Hladno su na pod bacili ženu koja je sa kćerkom čekala Messija zbog autograma.

Obje su pale, a i sam Messi se na trenutak okrenuo da vidi što se dešava, ali je ubrzo nastavio svoj put na press konferenciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije