Mia Khalifa objavila snimak iz tunela, Lucas Perez poput nestašnog školarca
Mia Khalifa je danas pratila londonski derbi i na kraju slavila pobjedu West Hama za koji navija

Osmijeh od uha do uha

Mia Khalifa objavila snimak iz tunela, Lucas Perez poput nestašnog školarca

E. Škorić

West Hamovoj pobjedi nad Arsenalom (1:0) svjedočila je i vjerna navijačica domaćeg tima Mia Khalifa.

Dvadestpetogodišnja Libanonka je 2014. godine počela svoju karijeru u filmovima za odrasle i preko noći je postala sezacija, no ubrzo se penzionisala.

Međutim, dobro je poznato lice ljubiteljima porno filmova. Iako već godinama obožavatelje zabavlja na druge načine kroz društvene mreže, povevzivala se s nekim sportistima i često je viđamo u i oko sportista ili sportskih timova

U NBA-u navija za Washington Wizardse, a najdraži nogometni klub joj je West Ham, pa je tako danas boravila u Londonu i uživala je u pobjedi Čekićara.

Kasnije je naružila Arsenalovog veznjaka Mattea Guendouzija, kojem je posvetila tweet:

"Je**na pi**o, više puta si pao na utakmici nego ja 2014. godine", napisala je Khalifa.

Sada je objavila i klip na Instagramu iz tunela stadiona u Londonu, a navijači su odmah zapazili na kraju klipa Lucasa Pereza, igrača West Hama koji je razvukao osmijeh od uha do uha.

Perez je bivši igrač Arsenala, a od prošle godine je u West Hamu i njemu, kao i mnogima danas, Mia Khalifa je bila posebno zanimljiva.

Video možete pogledati OVDJE.

Top Komentari

daca
pa gledam snimak na osnovu cega ste to zakljucili lik se samo nasmijao hahahah ne mogu da vjerujem
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi