Michael Jordan se obrukao pred predsjednikom SAD-a

I najveći svih vremena zna pogriješiti

Michael Jordan se obrukao pred predsjednikom SAD-a

Michael Jordan je vjerovatno najveći i najbolji košarkaš svih vremena, ali i najveći prave greške.

Vlasnik šest NBA prstenova, član kuće slavih i originalnog Dream Teama, sa kojim je osvojio zlato na Olimpijskim igrama 1992. godine u Barceloni, želio je na poseban način predsjedniku Sjedinjenih Američkih Država, Baracku Obami, čestitati 50. rođendan.

Gospodin Zrak, kako su Jordana popularno zvali, je napisao posvetu na posteru kojeg je poklonio predsjedniku svoje zemlje:

"Za Barrack: i dalje mi dugujete večeru. Želim vam sve najbolje, Michael Jordan".

Sve bi bilo okej da se ime predsjednika Sjedinjenih Američkih Država ne piše sa jednim slovom "r", a ne sa dva kako je napisao veliki MJ. Pitanje je nakon ovoga ko će kome dugovati večeru...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.