Michael Phelps zaprosio svoju djevojku

Ženi se najbolji svih vremena

Michael Phelps zaprosio svoju djevojku

Najbolji plivač svih vremena Michael Phelps odlučio je okončati poprilično turbulentni dio svog života. 

Sjajni američki plivač je prošle godine je u prošloj godini imao problema sa zakonom zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, a potom mu je Plivački savez Sjedinjenih Američkih Država izrekao suspenziju, a sud ga je osudio na uslovnu kaznu.

Phelps želi napokon pobjeći od "najtežih trenutaka" svoje karijere, te okrenuti novu stranicu u svom životu, a to će učiniti - ženidbom!

Čovjek koji u svom posjedu ima 18 zlatnih olimpijskih medalja u nedjelju je zaprosio bivšu Miss Kalifornije Nicole Johnson, a to je ponosno objavio na društvenim mrežama. Uz sliku na kojoj se valja po snijegu sa svojom vjerenicom napisao je "rekla je da", a sličnu fotografiju objavila je i Nicole uz komentar "postat ću gospođa".

Inače, Phelps se još uvijek nalazi pod suspenzijom, a zbog ove kazne neće vidjeti SP u Kazanju, koji je najveći plivački događaj ove godine.

Za kraj vrijedi kazati kako je najbolji plivač u historiji ovoga sporta ne tako davno povezivan s Taylor Lianne Chandler, koja je priznala je da je rođena kao muškarac, ali očito od te ljubavi nema ništa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.